HOUSE of ADELA

HOUSE of ADELA

fredag 30 april 2010

Mysiga Valborg!
















Valborgsmässoafton och ganska ljummet ute. Gillar Valborg, tycker det är en mysig dag! Har fått tips om ett gott bubbel FRESITA av Två systrar underbara blogg! "Ett mousserande vin från Chile av bla muscatdruvan med små handplockade jordgubbar från Patagonien. Underbar doft och smak av solmogna jordgubbar, fruktig och jättefräsch med fin syra! Inget tillsatt socker bara naturliga jordgubbar" Låter mums tycker jag och ska inhandlas idag. Till det underbara Parmesantarteletter med löjrom. Ska lägga ut receptet här senare idag;)

Här i Småstaden firar vi in våren med Ryttarspel som är mysigt att kika på. Krig mellan vintern och våren och som TUR är vinner alltid våren! Vilda fighter till häst som drar flera tusen personer hit till ängarna nedanför vår sjö.;)
Har gjort vårfixet på altanerna i lagom dos så länge. Får vänta lite till med dynor och ytterligare blomster, men några rosa ljuvliga pelargoner har fått flytta in i den fina trådkorgen - min varukorg! ;-) Loppisfågelburen har fått flytta ut med.

Hoppas ni har en fin Valborg!

Adela

5 kommentarer:

  1. Vad fint. Det är lätt att se att du flyttar ut samma stil som du har inne; och det ser varmt och ombonat ut tycker jag.

    Kram och trevlig helg.
    Åsa

    SvaraRadera
  2. Så mycket ögongodis du bjuder på idag!
    Önskar dig en trevlig kväll!
    Kram Anna

    SvaraRadera
  3. Vad fint du har gjort. Kram Syrran.

    SvaraRadera
  4. mycket fina bilder du bjuder på :) så mycket fint du har i trädgården,

    Kram malin

    SvaraRadera
  5. Hej alla och tack för kommentarer!
    Kul att äntligen få "flytta ut"...det trodde man inte för 2 månader sen med 1 m snö på altanen...;)

    kram till er!;)

    SvaraRadera

Related Posts with Thumbnails